Conceptontwikkeling

Heeft u weleens moeite met het onder woorden brengen van uw ideeën? Dan weet u hoe lastig het kan zijn de juiste mix te vinden terwijl u toch over de juiste ingrediënten beschikt. Of misschien wilt u een nieuwe koers varen, maar wordt uw zicht belemmerd door de bestaande organisatiecultuur en -structuur.

In zulke gevallen heeft u een buitenstaander nodig die een strategische manier van denken en een verfrissende kijk inbrengt. Een sparringpartner die intuïtief luistert, mogelijkheden tegen elkaar afweegt en kort en bondig formuleert. Wij zijn die buitenstaander. NST Science stelt u in staat complexe communicatieuitdagingen effectief aan te pakken: het schrijven van omvangrijke onderzoeksvoorstellen, missie- en visiedocumenten ontwikkelen of het werken aan uw eigen (re)branding.

Wat de uitdaging ook is, onze op maat geleverde mix van advies, (copy)writing, en tekstredactie levert u de helderheid op waar u naar op zoek bent.

 

Heeft u een vraag over conceptontwikkeling?

Neem dan contact met ons op.
We zijn benieuwd naar uw verhaal!

NST Science vat de strategische richting van een organisatie in begrijpelijke taal die bij de doelgroep past. Zij treden adviserend en doordacht op en weten de juiste verdiepingsvragen te stellen. Er vindt regelmatig afstemming plaats, waarbij je altijd stappen verder komt met elkaar. Het einddoel moet bereikt worden en dat naar volle tevredenheid van de klant. NST Science weet dat te realiseren.

Jacobine den Hartog
ad interim adviseur, Dorcas