Strategische wetenschapscommunicatie

Wilt u een onderzoeksconsortium opzetten en zoekt u financiering? Staat uw organisatie voor nieuwe uitdagingen die vereisen dat iedereen zijn steentje bijdraagt? Of wilt u de zaken opnieuw bekijken vanuit een ander perspectief?

Dan heeft u een strategisch denker met een frisse blik nodig. Een sparringpartner die actief luistert, uw ideeën aanscherpt en samen met u bouwt aan een breed gedragen visie. Die sparringpartner met kennis van zaken, dat zijn wij. Samen met NST Science pakt u complexe uitdagingen op het gebied van strategische wetenschapscommunicatie effectief aan: het schrijven van onderzoeksvoorstellen, het opstellen van missie- en visiedocumenten of het betrekken van een diverse en kritische groep belanghebbenden bij uw onderzoek.

Wat de uitdaging ook is, onze maatwerkoplossingen bieden een combinatie van analyse, strategisch advies en wetenschappelijke (copy)writing. Zo creëert u de impact die u nodig heeft om uw doel te bereiken.

Heeft u een vraag over strategische wetenschapscommunicatie?

Neem dan contact met ons op.
We zijn benieuwd naar uw verhaal!

NST Science vat de strategische richting van een organisatie in begrijpelijke taal die bij de doelgroep past. Zij treden adviserend en doordacht op en weten de juiste verdiepingsvragen te stellen. Er vindt regelmatig afstemming plaats, waarbij je altijd stappen verder komt met elkaar. Het einddoel moet bereikt worden en dat naar volle tevredenheid van de klant. NST Science weet dat te realiseren.

Jacobine den Hertog
ad interim adviseur, Dorcas