Bij NST Science geloven we dat talent een kans moet krijgen. Talent dat makkelijk over het hoofd wordt gezien of moeite heeft zich te vestigen.

We helpen de NGO Woord en Daad met haar financieringsaanvragen. Door deze aanvragen in het Engels te redigeren en kritische feedback te geven vergroten we de kans dat de financiering toegekend wordt. Projecten die uiteen lopen van het gebruik van iPads om het lesgeven in de lokale taal en in het Engels makkelijker te maken op basisscholen in Sierra Leonne tot een HBO in Ethiopië [www.hopeuniversity.org]. De expertise van Woord en Daad en hun bereidheid samen te werken met een breed scala aan partners in het Noorden en Zuiden en van hen te leren inspireert ons om voor hen te werken.

Via de NGO Compassion sponsoren we een kind en een student op de Filippijnen. Eugene is negen, hij is dol op basketballen en politie-en-boefje spelen en wil later politieagent worden. Onze student Nizal Mae studeert bedrijfskunde aan de Central Phillipine University en wil sociaal ondernemer worden. Bij NST Science zijn we dankbaar voor de mogelijkheden en de opleiding die we gekregen hebben en we willen dat voorrecht delen met Eugene en Nizal Mae.