Aanbevelingen

Wat onze klanten over ons zeggen

Begrijpelijke taal

NST Science vat de strategische richting van een organisatie in begrijpelijke taal die bij de doelgroep past. Zij treden adviserend en doordacht op en weten de juiste verdiepingsvragen te stellen. Er vindt regelmatig afstemming plaats, waarbij je altijd stappen verder komt met elkaar. Het einddoel moet bereikt worden en dat naar volle tevredenheid van de klant. NST Science weet dat te realiseren.

Jacobine den Hertog

De juiste tone of voice

NST Science schrijft regelmatig voice-overteksten voor ons en het is geweldig om met ze samen te werken. Ze weten altijd de essentie van het verhaal met de juiste tone of voice over te brengen.

Carlien Megens

Professionele service en persoonlijke aandacht

Dave Thomas en zijn team bieden altijd professionele service en persoonlijke aandacht.

Dr. Wouter Van der Heide

Uitstekend advies

Dankzij hun expertise in de Life Sciences & Health  sector, heeft NST Science ons uitstekend advies kunnen geven voor het professionaliseren van onze communicatie, van persberichten tot calls.

Jannica Swieringa

Snel en accuraat

NST Science vertaalt en redigeert onze teksten al jaren. Zij begrijpen de taal die ons bedrijf spreekt. Hun service is snel en accuraat en ze geven waardevolle feedback. NST Science levert altijd op tijd, zelfs bij krappe deadlines.

Peter Loenen

Denkt mee

NST Science levert kwaliteit, komt afspraken na, communiceert helder en denkt met ons mee.
Ik werk heel graag met hen samen.

Lieke van Emmerik

De vertalingen van het Nederlands naar het Engels zijn uitmuntend

De vertalingen van het Nederlands naar het Engels op het gebied van natuur- en scheikunde zijn uitmuntend. De teksten zijn accuraat, precies en goed geschreven. Onze onderzoekers zijn heel erg tevreden met het geleverde resultaat.

Petra Vastenhouw

Super

NST Science werkt snel en inhoudelijk goed.

Esther Pardijs