Vertaling

U schrijft een artikel dat u in wilt dienen bij een Amerikaans medisch tijdschrift, maar u zou dit liever in het Nederlands doen.

Wij kunnen zorgen voor een Engelse versie die voldoet aan de ‘instructions for authors’.


U hebt de Engelse samenvatting gelezen van een artikel over biobrandstoffen in het Portugees en u wilt het hele artikel in het Engels lezen. Wij kunnen een Engelse versie voor u verzorgen.

We werken in alle West-Europese talen (Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Portugees en Spaans) en we vertalen een breed scala aan documenten, van financieringsaanvragen, onderzoeksartikelen en PowerPointpresentaties tot persberichten, websites en speeches.

En de vakgebieden die we bestrijken? Ook die zijn uiteenlopend: geesteswetenschappen, levenswetenschappen, geneeskunde en natuurwetenschappen.

 

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen. We zijn benieuwd naar uw verhaal.
 

Related: Proeflezen
  • Ik werk nu al jaren met NST Science samen en de vertalingen zijn altijd professioneel en grondig. De medewerkers zijn vriendelijk en zeer behulpzaam en ik werk met plezier als een partner met ze samen.–Joern Bengt Seeger, orthopaedic surgeon, University of Giessen, Germany

  • Fijne samenwerking, secure vertalingen en snelle levering! Voor ons is NST Science een betrouwbare partner die continue kwaliteit levert–Rob Punselie, Content Kings

  • Goede ondertiteling gemaakt en erg snel geleverd!–Marc Schaaps Film & TV
Deze pagina is ook beschikbaar in het: Engels