Proeflezen

Uw Engels is in principe goed, maar u wilt een extra paar ogen over uw document laten gaan om de kleine foutjes eruit te halen.

“The The Impotence of Proofreading,” by TAYLOR MALI


Is het tijdschrift van uw instelling klaar om gedrukt te worden, maar wilt u een snelle controle van de drukproef op spelfouten en storende woordafbrekingen?
Of hebt u nu iemand nodig die een haastig tot stand gekomen persbericht controleert dat u over een uur uit moet sturen.

We krijgen regelmatig dit soort opdrachten binnen, en vaak zonder waarschuwing vooraf. We zullen alles uit de kast trekken om aan uw wensen tegemoet te komen, zodat u uw bericht met vertrouwen uit kunt sturen.

We bieden proeflezing in het Engels aan voor documenten in de geesteswetenschappen, levenswetenschappen, geneeskunde en natuurwetenschappen.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen. We zijn benieuwd naar uw verhaal

 

Related: Redactie
  • Ik werk nu al jaren met NST Science samen en de vertalingen zijn altijd professioneel en grondig. De medewerkers zijn vriendelijk en zeer behulpzaam en ik werk met plezier als een partner met ze samen.–Joern Bengt Seeger, orthopaedic surgeon, University of Giessen, Germany

  • Fijne samenwerking, secure vertalingen en snelle levering! Voor ons is NST Science een betrouwbare partner die continue kwaliteit levert–Rob Punselie, Content Kings

  • Goede ondertiteling gemaakt en erg snel geleverd!–Marc Schaaps Film & TV
Deze pagina is ook beschikbaar in het: Engels