Financieringsnieuws

Nuttig nieuws over financiering

7 juni 2018 – Tien projecten ontvangen financiering voor de ontwikkeling van een Duurzaam Living Lab

Tien consortia gaan aan de slag om hun consortium voor een living lab verder uit te bouwen en een eventuele aanvraag voor een Duurzaam Living Lab voor te bereiden voor de tweede fase. De living labs maken onderzoek mogelijk in praktijksituaties in een afgebakende omgeving zoals in steden, havens en logistieke knooppunten. Het beoogde onderzoek moet bijdragen aan inzichten voor de logistiek in samenhang met energie, en water en maritiem. De call voor de tweede fase verwacht NWO deze zomer te publiceren.

Lees meer

31 mei 2018 – NWO-Vidi van 800.000 euro voor 86 onderzoekers

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) heeft 86 ervaren onderzoekers een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Hiermee kunnen zij de komende vijf jaar een eigen, vernieuwende onderzoekslijn ontwikkelen en een onderzoeksgroep opzetten.

Lees meer

25 mei 2018 – Drie toekenningen in Open Programma

In het Open Programma voor aard- en levenswetenschappen heeft het domeinbestuur drie projectvoorstellen goedgekeurd. De onderwerpen zijn antibiotica, gebroken chromosomen en bladsterfte door overstroming. In dit pakket had de commissie 12 aanvragen beoordeeld.

Lees meer

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen. We zijn benieuwd naar uw verhaal.

Related: Financieringsaanvragen

  • Ik werk nu al jaren met NST Science samen en de vertalingen zijn altijd professioneel en grondig. De medewerkers zijn vriendelijk en zeer behulpzaam en ik werk met plezier als een partner met ze samen.–Joern Bengt Seeger, orthopaedic surgeon, University of Giessen, Germany

  • Fijne samenwerking, secure vertalingen en snelle levering! Voor ons is NST Science een betrouwbare partner die continue kwaliteit levert–Rob Punselie, Content Kings

  • Goede ondertiteling gemaakt en erg snel geleverd!–Marc Schaaps Film & TV

 
Deze pagina is ook beschikbaar in het: Engels