Copy editing verbetert de opmaak, stijl en accuratesse van een tekst.
Anders dan bij algemeen redigeren is het bij copy editing niet altijd nodig de inhoud van de tekst te veranderen.

Een copy editor kan u helpen om de tekst in de opmaak van uw brochure of tijdschrift in te passen door er woorden uit te knippen en aan toe te voegen, pakkende koppen en onderkoppen te schrijven en woorden op de beste manier af te breken.

Onze ervaren copy editors begrijpen de inhoud van uw tekst en kunnen met uw grafisch ontwerper samenwerken om de aanblik en impact van uw publicatie te maximaliseren.

Wij kunnen u van dienst zijn met copy editing voor publicaties in het Engels op het gebied van de geesteswetenschappen, levenswetenschappen, geneeskunde en natuurwetenschappen.

 

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen. We zijn benieuwd naar uw verhaal.

 

Related: Copywriting

 

  • NST Science maakt onze Engelse subsidieaanvragen en wetenschappelijke publicaties op het gebied van veterinair en biomedisch onderzoek beter leesbaar en zorgt dat de kern van het onderzoek beter naar voren komt. Tevens heb ik geprofiteerd van de vakinhoudelijke kwaliteiten van het NTS Science-team; ze zijn thuis in de wetenschappelijke en biomedische wereld. Subsidieaanvragen en publicaties worden significant beter.–Hendrik-Jan Roest, DVM, PhD. Hoofd van de afdeling Bacteriologie en TSE’s. Central Veterinary Institute, part of Wageningen UR

  • Fijne samenwerking, secure vertalingen en snelle levering! Voor ons is NST Science een betrouwbare partner die continue kwaliteit levert–Rob Punselie, Content Kings

  • Goede ondertiteling gemaakt en erg snel geleverd!–Marc Schaaps Film & TV