Checklist voor wetenschappelijke artikelen

De meeste onderzoekers kennen de basisbeginselen van het schrijven van een goed artikel, maar door tijdgebrek worden er vaak essentiële aspecten vergeten.

Deze checklist helpt u een goed gestructureerd artikel te schrijven en enkele veelgemaakte fouten in het Engels te vermijden. Onthoud dat de meeste artikelen afgewezen worden vanwege een gebrekkige opbouw, of omdat het doel van het onderzoek niet duidelijk is.

Gebruik onze checklist om uw artikel nog eens na te lopen voordat u het bij ons laat reviseren. Dan produceert ú een beter artikel en hebben wij minder tijd nodig om het te redigeren!

Download Checklist

Voor medische onderzoekers heeft Clinical Orthopaedics and Related Research (CORR) een gedetailleerde handleiding geschreven over het schrijven van medische artikelen.

Download CORR guide

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen. We zijn benieuwd naar uw verhaal.

 

Related: Laat uw onderzoek opvallen!
Related: Redactie

 

  • Ik werk nu al jaren met NST Science samen en de vertalingen zijn altijd professioneel en grondig. De medewerkers zijn vriendelijk en zeer behulpzaam en ik werk met plezier als een partner met ze samen.–Joern Bengt Seeger, orthopaedic surgeon, University of Giessen, Germany

  • Fijne samenwerking, secure vertalingen en snelle levering! Voor ons is NST Science een betrouwbare partner die continue kwaliteit levert–Rob Punselie, Content Kings

  • Goede ondertiteling gemaakt en erg snel geleverd!–Marc Schaaps Film & TV
Deze pagina is ook beschikbaar in het: Engels